Om Høgh Møbler

Om Høgh Møbler

Velkommen ind hos Høgh Møbler – en verden af arkitekttegnede designermøbler og belysning fordelt på hele 5 etager i vores unikke bygning midt på Vesterbro – lige ved Gåsepigen. Om du skal købe din første Y-stol, designet af Hans J. Wegner eller skal indrette den nye sofa- og spisestue, står vores erfarne sælgere altid klar med kompetent vejledning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i butikken på Vesterbro 67!

Med Venlig Hilsen
Høgh Møbler

Fra generation til generation

D. 16. juni 1977 slog Høgh Møbler dørene op for første gang på Vesterbro 67 i Aalborg. Grundlægger Elmer Høgh har en fortid som møbelsnedker og havde Møbelfabrikken Aalborg, hvor han producerede egne møbler, som han solgte. I 1977 åbnede Elmer Høgh sin møbelforretning Høgh Møbler, da han mente at det ville være godt med en specialforretning i Aalborg. Hos Høgh Møbler følte kunderne sig hjemme så snart de trådte ind ad døren.

I dag er det sønnen Lars Høgh der er ejer af Høgh Møbler, og ønsker at alle kunder får den samme personlige oplevelse, når de træder ind ad døren på Vesterbro 67 – den samme adresse som da butikken for første gang slog dørene op for 45 år siden.

Indretning af boliger

Det er altid en fordel at se boligindretning i en helhed. Det gælder også, når du skal have nyt køkken, bad og garderobe med eller uden skydelåger. Vi har det hele. Derfor er helhedsindretning én af vore specialer. Sammen med vores in-house indretningsarkitekt Anne Berg hjælper vi med design, indretning og farvevalg. Resten er op til dig. Det vigtigste er, at du får opfyldt dine drømme.

Vi tilbyder dig eksklusiv boligindretning indenfor: Boliger – Kontorer – Hoteller – Offentlige institutioner. Alt er muligt.
Kontakt en af vores kompetente sælgere for at modtage et uforpligtende tilbud.