OM HØGH MØBLER

D. 16 juni 1977 slog Høgh Møbler dørene op for første gang på Vesterbro 67 i Aalborg. Sidenhen har sønnen Lars Høgh overtaget, og i dag er forretningen vokset og udvidet til hele fem etager, hvor over 75 designerbrands er repræsenteret.

OM HØGH MØBLER

D. 16 juni 1977 slog Høgh Møbler dørene op for første gang på Vesterbro 67 i Aalborg.

Elmer Høgh har en fortid som møbelsnedker og havde Møbelfabrikken Aalborg, hvor han producerede egne møbler, som han solgte. I 1977 åbnede Elmer Høgh sin møbelforretning Høgh Møbler, da han mente at det ville være godt med en specialforretning i Aalborg. Hos Høgh Møbler følte kunderne sig hjemme så snart de trådte ind ad døren.

I dag er det sønnen Lars Høgh der er ejer af Høgh Møbler, og ønsker at alle kunder får den samme personlige oplevelse, når de træder ind ad døren på Vesterbro 67 – den samme adresse som da butikken for første gang slog dørene op for 45 år siden.Previous slide
Next slide

Kan du ikke finde vores webshop?
Det er der en god grund til!

Den gode service og rådgivning kan ikke købes gennem en webshop på nettet. Derfor glæder vi os til at byde dig velkommen i Høgh Møblers fysiske forretning med et hold af kompetente sælgere med mange års erfaring inden for designermøbler og lamper.

Hos Høgh sætter vi en stor ære i at hele købsoplevelsen bliver nem og behagelig for vores kunder. Vi byder dig derfor velkommen i vores fem etagers forretning på Vesterbro 67 i Aalborg, hvor vores kompetente sælgere vejleder dig gennem hele købsprocessen lige fra materialevalg til vedligeholdelse af dine møbler. Ved at handle i en fysisk møbelforretning får du 360 graders vejledning af dit møbel.

Husk: Vi sidder altid klar ved telefonen inden for vores normale åbningstider.
Det er derfor muligt at ringe til os og få et uforpligtende tilbud.