SALESSTYLING

Har du brug for hjælp til salg af din bolig?
Har dine fremtidige købere svært ved at se mulighederne? 

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud til dit fremtidige projekt?

SALESSTYLING

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud til dit fremtidige projekt?

Med vores mangeårige erfaringer inden for området og kompetent vejledning, hjælper Høgh Møbler med komplet indretning af din bolig eller erhvervslejemål, så fremtidige købere kan få en ide om hvordan de kan indrette deres kommende hjem.

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Kontakt:
Lars Høgh
Kontakt:
Mike Madsen

Vi tilbyder både erhverv- og privatsalesstyling

Vi har mange års erfaring inden for B2B erhvervssalesstyling, hvor vi har indrettet projektbyggerier og udlejningsejendomme, så fremtidige købere har set færdigindrettede prøvelejligheder.

Derudover har vi gennem de sidste mange år hjulpet mange privatkunder med salesstyling af boliger og sommerhuse til klargøring af åbent hus-arrangementer. Vores erfaring viser, at Høgh salesstyling har hjulpet flere privatkunder med at sælge boliger, lejligheder og sommerhuse på rekordtid og til over udbudsprisen.

“Med Høgh Salesstyling følte vi os trygge hele vejen igennem. Til åbenthus arrangementet fik vi stor positiv respons på indretningen. Vores sommerhus blev solgt på tre dage til over udbudsprisen”
Y Stol by Carl Hansen & Søn
Michael
Sommerhusejer

In-house indretningskonsulent med mere end 20 års erfaring

Til indretning af din bolig eller erhvervslejemål står vores in-house indretningskonsulent Anne Berg, med mere end 20 års erfaring, i samarbejde med indehaver Lars Høgh, med mere end 25 års erfaring med designermøbler, klar til at indrette dit hjem med designermøbler fra mere end 75 forskellige leverandører.

Ikke ét projekt er ens…

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud på dit næste projekt? Kontakt os via mail eller telefon, så vi sammen kan finde ud af hvilken løsning der passer netop dig og din fremtidige bolighandel.

Gennem de sidste år har vi haft mange forskellige projekter. Blandt andet har vi i samarbejde med indretningskonsulent Tine Hundrup leveret møbler og indrettet de nyrenoverede værelser i hovedbygningen på Ruths Hotel i Gl. Skagen. Nedenfor ses en lille video af det færdige resultat.

Salesstyling video af Ruths Hotel