Samtykkeerklæring til Høgh Møbler

Samtykkeerklæring til Høgh Møblers nyhedsbreve

Her kan du læse om den samtykkeerklæring, som du bliver bedt om at acceptere, hvis du tilmelder dig Høgh Møblers nyhedsbreve

Formålet med indsamling af dine persondata

At udsende elektroniske nyhedsbreve med aktuelle nyheder, info om tilbud og arrangementer som en serviceydelse til dig.

Hvad indhenter vi?

Vi behandler personoplysninger om dig i form af:

  • Navn
  • E-mailadresse

Det er frivilligt at tilmelde sig, og du skal indtaste navn og e-mailadresse samt afkrydse, at du accepterer betingelserne for at modtage nyhedsbreve fremadrettet.

Oplysning om behandling af persondata

Inden du accepterer betingelserne i tilmeldingsformularen, har vi pligt til at oplyse dig om databehandlingen jf. Databeskyttelsesforordningen. Vi skal informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger, og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse.

Retsgrundlag

Vores behandling af personoplysningerne sker på baggrund af Databeskyttelseslovens artikel 6, stk. 1, litra a (samtykke).
Oplysningerne i elektronisk form bliver fysisk opbevaret sikkert hos vores leverandører så længe, du ønsker at modtage nyhedsbreve. Oplysningerne videregives ikke til andre og data bliver udelukkende behandlet hos vores leverandører.

Dine rettigheder

Vi opbevarer dine personoplysninger så længe du ønsker at modtage nyhedsbreve. Du har til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Det kan du gøre ved at framelde dig modtagelse af flere nyhedsbreve. Link findes i bunden af de fremsendte nyhedsbreve. Dine oplysninger slettes permanent ved framelding.
Du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysningerne. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, sletter Høgh Møbler alle oplysninger vi har opbevaret om dig. I dette tilfælde kontakt os da venligst på hm@hogh-mobler.dk. Ønsker du at gøre krav på din ret til indsigt, berigtigelse, begrænsning eller retten til at flytte dine personoplysninger, bedes du ligeledes kontakte os på hm@hogh-mobler.dk.

Hvem anvender dine oplysninger? 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev videregives personoplysninger til Mailchimp.com, der varetager udsendelse af nyhedsbrevet.

Du skal slutteligt vide, at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne på www.datatilsynet.dk

 

 Har du spørgsmål til behandlingen af personoplysninger og dine rettigheder?
Du kan til enhver tid kontakte vores databeskyttelsesrådgiver på hm@hogh-mobler.dk hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger, samt hvilke rettigheder du har.